A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

« Благословенна Мати – берегиня роду»

Дата: 12.06.2018 10:07
Кількість переглядів: 806

« Благословенна Мати – берегиня роду»

12 травня у с. Прибужани відбувся урочистий концерт, присвячений Дню матері. На свято були запрошені матері  з різних старостинських округів  Прибужанівської сільської ради. У заході були задіяні талановиті колективи та виконавці сіл Прибужани, Дмитрівка, Тімірязєвка, Новосілка та Яструбинове , які подарували публіці свою багатогранну творчість. Свої привітання висловили голова сільської ради Тараненко О. А. , голова первинної організації ветеранів війни та праці Гончарук Л. Д. та представники від кожного старостинського округу .

Глядачі насолодилися такими номерами художньої самодіяльності: 

  • Від с. Прибужани виступила співачка Надія Присяжнюк з піснею  «Дети войны», вокальна група «Зорі над Бугом» подарували народні композиції «Журавка» та «Очі сині», а пісню «Поговори со мною, мама» артисти гарно виконали разом. Також як дорослі, так і діти показали свою артистичність і  хист у декламуванні віршів та сучасній хореографії.
  • Від с. Дмитрівка показали свій талант Катруца Наталя , яка виконала пісню «Мамина коса» та Ірина Лагода, що повеселила гуморескою «Модернізована Фроська». Не поступилися їм у майстерності група вокалістів «Дмитрівчанка» з піснею «А в саду калина розквітає» та танцівники колективу «Веселка», продемонструвавши запальний ковбойський танець.
  • С. Тімірязєвка поділилося вокальним та сатиричним мистецтвом вустами своїх жителів, а саме: ансамбль «Обрій» виконав знайомі всім мелодії «Мамині яблуні» та «»Дуби зелененькі», Ольга Вакалюк – актуальний твір «Я бажаю вам добра», а наймолодше покоління в особі Гренків Анжеліки зворушило доброю піснею про « Чобітки». Нотку позитиву та іронії вніс Євген Баймастрюк з гуморескою «Колобок».
  • У с. Новосілка креативні здібності презентувала ціла родина: сім'я Хаєцьких привітала мам та жінок тематичною композицією про те, як важливо та відповідально носити звання матері.  До них приєдналася пара юних бальних танцівників, які запалили сцену яскравим драйвом, –Фріцлер Єгор та Духовняк Діана.
  • С. Яструбинове подарувало одразу вінок пісень: « Ой, на горі ярмарок», «Чи ти чув, миленький», «Чебреці» – своєрідне попурі від знавців української пісні, народного  колективу «Вербиченька». Їхній настрій підхопили й інші артисти, проспівавши пісню «Єднаймося, наша Родино», яка ще більше зблизила виконавців із аудиторією.

Усім артистам та глядачам висловлюємо подяку, що взяли активну участь у концерті та зробили його яскравим, колоритним та натхненним. Особливу подяку за підготовку та підтримку заходу  висловлюємо голові районної організації ветеранів війни та праці Захаровій Раїсі Іванівні.

   Завідувач сектору культури                                                              Т. А. Полощанюк

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь