A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Екологічна агітбригада «Аквавіта» закликає до збереження водойм

Дата: 02.05.2018 22:44
Кількість переглядів: 883

Екологічна агітбригада «Аквавіта» закликає до збереження водойм

   Ми, учні та працівники Дмитрівської ЗОШ І-ІІ ступенів, уже здійснили цілий ряд заходів для збереження водойм нашої місцевості. Але ми не тільки працюємо самі, а й залучаємо до співпраці наших земляків. Саме для цього  і було створено екологічну агітбригаду «Аквавіта», яка провела  свої виступи перед жителями сіл Дмитрівка, Новобілоусівка, Бакай, Рюмівське.

   Щоранку, як тільки починає прокидатися наше село, ми збираємося біля школи, щоб поспішити на зустріч з глядачами, адже весна – пора, коли селяни з ранку і до вечора в полі. Дякуючи допомозі керівника СТОВ «Дмитрівське» Данілову І.Ю., який надав нам транспорт для поїздок, ми можемо швидко прибути  на місце виступу, а водій Жарченко О.А. завжди турбується про те, щоб кожна поїздка для нас була комфортною.

      У своїх виступах ми розповіли про те, що ми вже зробили для збереження водойм, що плануємо зробити, наголосили на актуальності цієї проблеми. Звучали тут і пісні, і жарти; глядачі з цікавістю спостерігали за акторською грою найменших членів агітбригади Горового Олега та Гончарова Юрія, старшокласники Ярошенко Данило, Стоянова Людмила, Горовий Олександр та Натока Тетяна представили екологічну казку; а Ярошенко Анастасія, Дудін Володимир, Нетребчук Кіра, Лагода Ірина, Гулахмедова Ельвіра та Король Владислав виступили з палкими закликами зберегти воду – джерело життя на Землі.

 Конкурс  проводиться   Благодійним  фондом  "Laska" в рамках Програми « Децентралізація приносить кращі результати та ефективність"(DOBRE), що  виконується міжнародною організацією  Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та  фінансується  Агенством  США з міжнародного розвитку (USAID)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь