A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

До відома жителів Прибужанівської ОТГ

Дата: 24.01.2017 13:32
Кількість переглядів: 1297

З прийняттям Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» від 5 лютого 2015 року стартувала одна з найголовніших реформ в Україні. Почав свою дію процес децентралізації – передачі повноважень від центральних органів до місцевих. Прибужанівська сільська рада, не будучи осторонь від можливості змінити щось на краще, вирішила створити свою ОТГ.

На даний момент сільські ради пройшли визначену Законом процедуру та створили власну громаду до складу якої входять: Прибужанівська сільська рада (села Прибужани, Вільне, Глюгове, Криворучка, Мартинівське, селище Мартинівське), Тімірязєвська сільська рада (селище Тімірязєвка, села Андрійчикове, Вокзал, Кам’яна Балка), Дмитрівська сільська рада (села Дмитрівка, Бакай, Новобілоусівка, Рюмівське), Яструбинівська сільська рада (села Яструбинове, Новопристань), Новосілківська сільська рада (селище Новосілка, села Манне, Нове, Очаківське) – з адміністративним центром в с. Прибужани.

Постановою ЦВК від 23 вересня 2016 року № 396 «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів» на 11 грудня 2016 року призначено вибори в Прибужанівській громаді.

Не втрачаючи можливості змін, дізнавшись про старт програми «Децентралізація – Шлях до кращих результатів та ефективності (DOBRE)» за сприянням уряду США, в рамках якої обрані громади отримують технічну допомогу у розвитку інфраструктурних та соціальних проектів, Прибужанівська сільська рада прийняла участь та була обрана. З 24 по 26 жовтня представники Прибужанівської ОТГ в м. Києві презентували свою громаду.

В рамках проекту обрані громади отримують технічну підтримку. Спеціалісти працюватимуть в напрямку вдосконалення бізнес-адміністрування, вищої якості комунальних послуг та обслуговування, кращих практик господарювання. Кожна обрана громада отримає фінансування. Також будуть діяти інші фонди, але за них громади мають позмагатись шляхом участі в різноманітних проектах.  

Починається новий етап в розвитку місцевого самоврядування, в якому орган місцевого самоврядування, прості громадяни  та представники бізнесу повинні створити умови для спільної участі в розвитку громади.

Незабаром настане момент обрання голови та депутатів ОТГ. Від людини, яка стане головою ОТГ багато в чому залежить реалізація всіх позитивних змін, які на нас чекають. Тому просимо Вас проявити виборчу активність та віддати свій голос за кандидата, який на Вашу думку зможе реалізувати всі плани в життя.

pribuzany@meta.ua - е-mail Прибужанівської сільської ради, на який Ви можете направляти свої пропозиції та побажання.

                                                                             Виконком Прибужанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь