A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

В Яструбинівській ЗОШ провели благодійну акцію "Милосердя"

Дата: 05.02.2018 13:10
Кількість переглядів: 1101

В Яструбинівській  ЗОШ провели  благодійну  акцію  "Милосердя"

Слово “милосердя” для українців впродовж останнього року набуло нового змісту. Це слово перестало бути просто одним із ряду гарних слів, які для багатьох людей не мають реального наповнення. Тепер ми значно частіше про нього говоримо, а що більше – частіше його практикуємо. Раніше ми просто знали, що таке поняття існує, інколи навіть з’являлась потреба його “по практикувати”.

В Україні сьогодення милосердя стало одним із фундаментів, який дозволяє існувати багатьом людям, а навіть цілому народові. Звісно, все ще залишилось немало таких, які окрім власного носа та особистих потреб нічого не бачать. Вони навіть готові принижувати інших задля особистої користі. Але сьогодні не про них

Комісія з питань національно-патріотичного виховання Яструбинівської ЗОШ , протягом січня місяця, організували Благодійну акцію «Милосердя», під час якої збирали речі та іграшки для дітей з особливими потребами.

Впродовж трьох минулих тижнів кожен  учень Яструбинівської загальноосвітньої школи мав можливість приєднатися  до цієї акції .Діти приносили різні іграшки,  подарунки та  теплі речі  для дітей із малозабезпечених сімей, для сиріт різних областей.

Мета благодійної акції – не залишити байдужим нікого в нашій школі. Всі школярі (від першокласників до випускників), батьківський та педагогічний колективи стали учасниками цього заходу. Такий проект ми проводимо вже третій рік, але цього разу він був найбільш масштабним. Школярі отримали змогу набути досвіду в  галузі морально-етичної сфери, відчули власну значущість, реалізували здатність допомогти.

Усе важливішу роль у формуванні особистості відіграють соціальні аспекти нашого суспільства. Заохочення до простих позитивних дій може допомогти дітям порозумітися з однолітками і однокласниками. Особливо корисною для дітей у соціальному плані є можливість побачити, яким непростим є життя вразливих верств населення. Діти отримали потужний урок людяності, добра та милосердя.

Не залишилися байдужими  Самусенко М, Гаврилюк Д., Богачова С., Козюра Д., Бернацька Ю., Горощук В., Яницька Ю., Гончаренок Б. і багато інших активних учнів.

Всі іграшки та речі, які були зібрані нашими учнями протягом місяця та направлені до  Вознесенської організації « Червоний хрест». Щиро дякуємо за те, що завдяки нашим дітям і інші дітлахи   отримали доброту, піклування, любов

  В.З.Грущенко,  педагог-організатор  Яструбинівської ЗОШ І-ІІІ ст..

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь