A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відділ освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Дмитрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Дата: 01.07.2020 10:02
Кількість переглядів: 8892

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС!

Фото без опису

 

   Відділ освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Дмитрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Прибужанівської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області (Миколаївська область, Вознесенський район, c. Димитрівка, вул. Шкільна, 2). Оплата праці за 15 розрядом згідно ЄТС, за престижність – до 30%, за вислугу років – відповідно до педагогічного стажу.

  Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, освіта не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста), стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день  подання документів, відсутність судимості.

 

   Для участі в конкурсі подаються такі документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;  автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);  копія паспорта громадянина України; копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста); документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою; копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;  довідка про відсутність судимості; довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;  мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

   Документи подавати до 20 липня 2020 року до відділу освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради за адресою: с. Прибужани, вул. Одеська, 18.

 

  Конкурс проводитиметься в три етапи: перевірка на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання; публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.   Орієнтовні дати: 28-29 липня 2020 року.  

   Інформування про конкурс та прийом документів для участі в конкурсі  здійснюватиме юрисконсульт відділу освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради Бодюл Анастасія Олегівна (моб. 0669204178, е-mail: osvita41431802@ukr.net)   

 

 

 

    

                                   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь