A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Ще один майданчик для дітей - встановлено!

Дата: 04.11.2019 14:25
Кількість переглядів: 825

   

  У неділю, 3 листопада 2019 року, у верхній частині Прибужан зусиллями жителів села встановлено дитячий ігровий майданчик. Плідна співпраця влади й громадян принесла свої результати: при плануванні бюджету на 2019 рік було враховано бажання мешканців мікрорайону села, де проживає багато дітей дошкільного та шкільного віку, мати сучасний ігровий майданчик. Сільська рада взяла участь в обласному конкурсі мікропроектів. Підготувала документацію та забезпечила придбання обладнання заступник сільського голови Зайва Мирослава Володимирівна, а захист та супровід проекту в обласній раді взяв на себе обласний депутат Терещенко Олександр Костянтинович. Вартість майданчика склала більше 107 тисяч грн.

      А далі… Гуртом, як кажуть, усе під силу. На заклик встановити обладнання відгукнулося близько 20-ти небайдужих прибужанівців. Найактивнішими, звичайно, були дітлахи, яких набігло більше десятка. Вони скрізь пропонували свою допомогу, усе їм було цікаво, особливо перевіряти на міцність щойно встановлене обладнання. Словом, було весело. Не залишилися осторонь і жінки: хто веселим жартом, хто порадою підтримували чоловіків. Та найціннішими були чай та кава від Діани Шпак і пиріжки Наталії Миколаївни Робочої. Ірина Петрушкова взяла на себе обов’язок фотографа. Ось як про це пишуть самі учасники.

     Ірина Петрушкова: «Сьогодні відбулася чудова подія - облаштування дитячого майданчика новим дуже гарним та яскравим обладнанням: гойдалками, гірками, пісочницями та турніками. Хочу долучитися до подяки Терещенку Олександру Костянтиновичу, завдяки йому, його професіоналізму та організаційним здібностям ця подія відбулася. Також хочу подякувати районним депутатам, сільським депутатам та всім небайдужим за допомогу при встановленні обладнання. Також хочу звернути увагу на маленьку деталь, у таку холодну погоду були дуже доречними щойно приготовані пиріжки Наталії Миколаївни. На фото ви можете впізнати своїх знайомих та родичів, які не були осторонь та подарували нашим діткам місце, де вони можуть не просто гарно провести час, а й здобути чудові вміння. Від усіх мам, пап, дідусів і бабусь хочу вам сказати - ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!»

     Діана Шпак: «Хочу сказать огромное спасибо в первую очередь нашему классному ( с большой буквы) Человеку Терещенко Александру Константиновичу и ТОВ СП " Нибулон", во вторых всем людям ( Лунгу О., Ярчук В., Шпак М., Крецу Ю., Демчук В., Баришев В., Баришев И., Чернявский М., Любимов А.,   Ярчук Н., Невеселый А., Алексеев С.Н., Соломичев А., Назарько А., Робочий А. Робочий Н.И., Годунко Ф.П., Гайдай С., Воскобой А., Сущенко С., Кузьменко Р., - если кого не написала, извините), которые не остались в стороне и не смотря на пасмурную, сырую, холодную погоду вышли на площадку для установки "детского счастья". Я как мама двоих детей очень счастлива, что у моих деток будет где играть !!!»

     Отож, початок є. Далі – зелені насадження, покраска, розширення майданчика, догляд за обладнанням – теж під силу громаді.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь