Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Виставка-ярмарок  «Є хліб – є життя»

Дата: 24.01.2019 15:17
Кількість переглядів: 956

Виставка-ярмарок  «Є хліб – є життя»

Фото без опису

    16 листопада  2018 року Вознесенський район відсвяткував свій День народження  - 95-річчя заснування. Також у цей день привітали з Днем працівників сільського господарства представників аграрного сектора району, невтомних трударів рідної землі на малій Батьківщині. Ця подія є знаковою і для всіх жителів Вознесенського краю, який славиться визначними історичними подіями, дружними, роботящими людьми та добрими традиціями.

    З цієї нагоди відбулися урочисті заходи, серед яких -  виставка-ярмарок у міському Будинку культури, яка включала в себе продаж кулінарних виробів, запашної випічки, частування варениками  тощо.

    Участь у виставці-ярмарці взяли усі заклади загальної середньої освіти району. Серед них – школи Прибужанівської сільської ради. Діти та їх батьки організовано і дружно підготувалися до ярмарки. Кожен заклад підготував різноманітні  вироби з тіста, естетично оздобив столик, придумав презентацію виробів. Діти і вчителі Новосілківської  ЗОШ І-ІІІ ступенів співали веселих українських пісень, показали сценку «На ярмарок» учні Прибужанівської  ЗОШ І-ІІІ ст., а вихованці  Яструбинівської, Мартинівської, Дмитрівської та Тімірязєвської  шкіл   підготували  вірші про хліб, веселі заклички, якими діти закликали присутніх до розпродажу своїх  виробів. Гостинно зустрічали  продавці  на святковій ярмарці гостей, представників трудових колективів,  установ, підприємств, організацій, громадськість району.

    Усі бажаючі мали нагоду придбати з представленого асортименту кулінарних шедеврів щось на свій смак. Та найважливіше в  цьому дійстві була радість від спілкування, неповторність вражень. Адже ярмарок - це і свято торгівлі, і справжній фестиваль мистецтва Вознесенського краю.

    Усі радісні і задоволені поверталися з ярмарку.  Організатори  ярмарки та працівники відділу освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради подякували  керівникам закладів, дітям та їх батькам за  активну участь  у проведенні ярмарку.

                                                                                            Бурхачов В.О.,

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

 Прибужанівської сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь