A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прибужанівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Прощавай садочок, яскравий дитинства куточок!

Дата: 14.06.2018 10:35
Кількість переглядів: 1962

 

Прощавай садочок, яскравий дитинства куточок!

Фото без опису

 

    У  Новосілківському закладі дошкільної освіти «Сонечко» Прибужанівської сільської ради  31 травня 2018 року відбувся  традиційний  випускний бал. Цей день - святковий, радісний, веселий і сумний водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти… Свято, коли діти прощаються з дитинством. 
  У житті у кожного з нас є чимало пам’ятних подій. Одна із таких - останній випускний бал у дитсадочку. 
  Святково прибраний музичний зал у дитячому садочку «Сонечко».  На сцені - розкішні букети квітів, кольорові  кульки. Весело всміхається травень. 

     Аплодуючи, під звуки святкової музики, вітали випускників батьки, молодші друзі, вихователі.  Чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. У нове, доросліше життя яскравим світлом вирушили маленькі промінці щастя та добра – наші випускники.

   Із теплими та щирими словами вітання на  випускний бал  завітала головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Прибужанівської сільської ради Калина Ольга Петрівна, яка привітала випускників, подякувала батькам за співпрацю з педагогічним колективом, а також відзначила роботу вихователів дошкільного закладу освіти за їх педагогічну майстерність, творчість і наснагу у вихованні і навчанні підростаючого покоління, подякувала за роботу працівникам закладу освіти.      

Дітей, їх батьків із святом привітала завідуюча дитячим садочком «Сонечко» Юлія Анатоліївна Мороз.  «Шановні випускники! Вітаю вас  з отриманням перших дипломів про закінчення закладу дошкільної освіти, перш за все бажаю вам  здоров'я, натхнення на нові звершення, гідно долучитися до шкільного життя та мирного неба над головою!». Юлія Анатоліївна  побажала усім дошкільнятам лише добра, успіхів і мудрих вчителів, побажала діткам знайти себе, своє місце в житті, вирости й бути завжди людиною! Висловила щиру подяку  батькам за турботу, за увагу, за відповідальне ставлення до розвитку і виховання  дітей.  Сказала «спасибі», за те, що проявляли інтерес, ініціативу, відповідальність у  житті групи, за плідну співпрацю, за партнерство.
   Вихователь  Вікторія Миколаївна Щербакова  звернулася до дітей із настановами, побажала всього найкращого в  їх подальшій життєвій дорозі.

   Одинадцять  дошкільнят зі своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Книга спогадів  показала  хроніку життя дітей від перших днів перебування у дитячому садку до закінчення. Відбулися зустрічі із казковими героями. Діти на святі продемонстрували кмітливість, креативність та вихованість. Гарне виразне декламування віршів, пісні та танці, конкурси та розваги наситили зал сімейною та невимушеною атмосферою. Усе нагадувало бал із маленькими казковими героями.

   Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників.

   Слова вітання і подяки працівникам садочка  висловили  батьки випускників.

   І ось звучать перші акорди прощального вальсу. Перший дорослий бал, коли дівчатка як наречені у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті - і водночас прощальний - вальс у дитячому садочку. Згодом будуть інші випускні бали, але вже у школі, - а трохи згодом у вищих навчальних  закладах, - і вручення атестатів, і прощання з вчителями. Але цей перший свій бал дітки не забудуть ніколи. Чудове свято прощання з дитячим садочком надовго залишиться в серцях вихованців ЗДО «Сонечко». Попереду на них чекають незвідані далі, відкриваються тисячі доріг і стежинок, але защемить душа із роками, коли на дитячих фото побачуть наївні і щирі посмішки своїх друзів...

   Це свято у рідному садочку з дитячим сміхом і дитячим щебетом, хоча і з легким смутком розлуки, залишиться назавжди світлим спомином...

Ю.А. Мороз,

директор Новосілківського ЗДО «Сонечко»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь